Takaisin tuotteisiin

Laajapintasuodattimet

Laajapintasuodattimet on kehitetty erityisesti vaativien teollisuusprosessien ja äärimmäisten olosuhteiden suodattimiksi. Laajapintasuodattimilla saavutetaan paras suodatustulos ja käyttövarmuus, kun suodatettava ilma sisältää paljon epäpuhtauksia, ilman kosteus on korkea tai ilma sisältää vesipisaroita ja kun tilavuusvirta on korkea. Laajapintasuodattimien suodatinmateriaali vaihtoehtoja ovat lasikuitu (RPV) ja synteettinen nanokuitu (Eficell).

RPV-sarjan lasikuitumateriaalin korkea suodatustehokkuus ja matala painehäviö takaavat hyvän ja energiatehokkaan suodatuksen. RPV-laajapintasuodattimilla on Eurovent-sertifikaatti.

Eficell-sarjan synteettinen nanokuitumateriaali takaa korkean suodatustehokkuuden lisäksi myös hyvän mekaanisen kestävyyden, erinomaisen kosteudenkeston ja korkean pölynvarauskyvyn. Nanokuitumateriaalisarja on kehitetty saavuttamaan EN779 mukaiset suodatusominaisuudet ilman sähkövarausta.

Laajapintasuodattimet ovat saatavina luokkiin F6 - F9 sekä H11 ja H13. Laajapintasuodattmet valmistetaan 14 - 24 m2 suodatuspinta-aloille sekä Magnumit aina 36 m2 pinta-alaan asti. Laajapintasuodattimet sopivat ahtaisiinkin paikkoihin, koska niitä valmistetaan 100 mm, 292 mm, 450 mm ja 600 mm syvinä.

Omassa tuotannossamme valmistamme lisäksi 100 mm ja 150 mm syvät Compact-laajapintasuodattimet vaativiin kohteisiin, joissa vaaditaan hyvää suodatusta. Suodattimet ovat saatavina luokkiin M5-F9.


Laajapintasuodattimien hyvin matala alkupainehäviö ja painehäviön maltillinen nousu mahdollistavat huomattavaa säästöä energiakustannuksissa suodatustehosta tinkimättä.

 

Eficell AC aktiivihiilisuodatin

Laajapintasuodattimet ovat saatavana myös aktiivihiilimateriaalilla, jotka on kehitetty hajujen ja muiden kaasumaisten epäpuhtauksien suodatukseen. Eficell AC:n suodatinmateriaali on valmistettu kaksinketaisesta synteettisestä kuitukankaasta joiden väliin aktiivihiili on puristettu. Aktiivihiilen sitomiseen kuitukankaaseen ei ole käytetty lainkaan liimaa, joten näin saadaan hyödynnettyä mahdollisimman suuri aktiivinen suodatuspinta-ala aktiivihiilelle.